Kanelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Autorius apie receptą: Mėgstu ir kaneles kepu pati, nes tikrai nėra sunku tą padaryti. Esu įkėlusi ne vieną kanelių receptą, bet vis norisi išbandyti naujus ir atrasti geriausius derinius. Tad Mėgstu ir kaneles kepu pati, nes tikrai nėra sunku tą padaryti. Esu įkėlusi ne vieną kanelių receptą, bet vis norisi išbandyti naujus ir atrasti geriausius derinius. Tad dalinuosi dar vienu vykusiu kanelių receptu ir su Jumis. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 45 nedideles kaneles. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
500 mililitrų pieno
150 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas kiaušinių
60 gramų sviesto
2 šaukštai romo
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
pagal poreikį rudojo cukraus (formelėms pabarstyti)
Papildomai:
pagal poreikį sviesto (formelėms patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į prikaistuvį supilame pieną ir vanilės ekstraktą. Pieną užverdame ir pakaitiname apie 5 min. Leidžiame pravėsti.
2.
Sviestą ištirpiname. Supilame į pravėsusį pieną, išmaišome.
3.
Cukrų ir miltus sumaišome.
4.
Trynius ir kiaušinį paplakame ir supilame į miltų ir cukraus mišinį. Ant miltų ir kiaušinių masės supilame pieną. Gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumuliukų. Man patogiausia tai padaryti šluotele. Įpilame romo. Tešla skysta. Taip ir turi būti, nesigundykite dėti daugiau miltų. Tešlą dedame 12 – 24 val į šaldytuvą.
5.
Kanelių formeles patepame šiek tiek sviesto, pabarstome ruduoju cukrumi. Pilame tešlą į formeles iki pat viršaus.
6.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 min, tada kaitrą sumažiname iki 160 C laipsnių ir kepame dar 35 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital