Kalėdinis medaus ir cinamono pyragas

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kalėdinis medaus ir cinamono pyragas
Kalėdinis medaus ir cinamono pyragas
Kalėdinis medaus ir cinamono pyragas
Autorius apie receptą: Šis medaus ir cinamono pyragas kvepia tikrų tikriausiomis Kalėdomis. Šiais metais nusprendžiau artimiesiems ir draugams dovanoti rankų darbo dovanas, todėl jau iš anksto Šis medaus ir cinamono pyragas kvepia tikrų tikriausiomis Kalėdomis. Šiais metais nusprendžiau artimiesiems ir draugams dovanoti rankų darbo dovanas, todėl jau iš anksto pradėjau eksperimentuoti su skirtingais pyragų receptais. Recepto idėją pasiskolinau iš E.minordija.lt svetainės ir, šiek tiek pažaidus su ingredientais, tikrai nenusivyliau rezultatu, o priešingai - manau radau tobulą kalėdinį pyragą. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
150 gramų medaus
1 sauja džiovintų vaisių (naudojau razinas, spanguoles)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis malto cinamono
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukti kartu su medumi ir cukrumi. Įmušti kiaušinius ir viską išmaišyti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cinamonu ir po truputį, maišant, suberti į kiaušinių-sviesto masę. Įberti žiupsnelį druskos ir saują pasirinktų džiovintų uogų. Viską dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Tešlą sukrėsti į kepimo popieriumi ištiestą pyragų kepimo formą.
4.
Kepti iki 160-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių. Iškepus pyragą, palikti atvėsti.
5.
Atvėsusį pyragą dekoruoti pasirinktais papuošimais pagal jūsų fantaziją. Aš dekoravau, apliedama baltu cukriniu glaistu ir apibarstydama valgomais kalėdiniais papuošimais, mini zefyriukais bei sirupe mirkytomis vyšniomis.
Patarimai:
Mano kepimo formos dydis 900 ml.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital