Kalėdiniai meduoliniai keksiukai su grietine

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kalėdiniai meduoliniai keksiukai su grietine
Autorius apie receptą: Kuo kvepia Kalėdos? Man jos kvepia imbieru, mandarinais, cinamonu ir aišku šviežiais kvapniais meduoliais... Kuo kvepia Kalėdos? Man jos kvepia imbieru, mandarinais, cinamonu ir aišku šviežiais kvapniais meduoliais... Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų grietinės, 30% riebumo
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
350 gramų cukraus
3 šaukšteliai kepimo miltelių
3 šaukšteliai prieskonių meduoliams
Papuošimui:
pagal poreikį glajaus
pagal poreikį pabarstukų
Papildomai:
šiek tiek sviesto (formelėms patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpiname ir leidžiame jam šiek tiek atvėsti.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei meduolių prieskoniais.
3.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Sudedame grietinę, supilame pravėsusį sviestą, išplakame iki vientisos konsistencijos masės. Įmaišome miltų mišinį.
4.
Supilame tešlą į sviestu suteptas formas.
5.
Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apatinėje orkaitės dalyje 50-60 min. Mediniu iešmeliu patikriname, ar iškepė - įsmeigus ir ištraukus jis turi likti švarus švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepame dar 5 min ir vėl tikriname.
6.
Atvėsusius keksiukus papuošiame glajumi ir pabarstukais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital