Kalakutienos ir saldžiųjų bulvių troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kalakutienos ir saldžiųjų bulvių troškinys
Kalakutienos ir saldžiųjų bulvių troškinys
Kalakutienos ir saldžiųjų bulvių troškinys
Kalakutienos ir saldžiųjų bulvių troškinys
Kalakutienos ir saldžiųjų bulvių troškinys
Autorius apie receptą: Kalakutiena ir saldžiosios bulvės dera neįtikėtinai puikiai. Drąsiai derinkite šiuos du ingredientus, kad ir ką beruoštumėte – apkepą, sriubą ar troškinį. Šis Kalakutiena ir saldžiosios bulvės dera neįtikėtinai puikiai. Drąsiai derinkite šiuos du ingredientus, kad ir ką beruoštumėte – apkepą, sriubą ar troškinį. Šis troškinys – švelnaus skonio, sotus, tačiau neapsunkinantis. Rinkdamiesi kalakutieną, perskaitykite sudėtį; geriausiai troškiniui tiks sultinga kalakuto šlaunelių mėsa. Saldžiąsias bulves pjaustykite stambiais gabalėliais, kad suvirtų iki visiško minkštumo, tačiau neprarastų formos ir nesukristų į tyrę. Jei mėgstate pikantišką rūkytos paprikos skonį, įberkite dosnesnį žiupsnelį – tasai dūmo prieskonis čia puikiai tinka! Patiekite su šaukštu graikiško jogurto ir gerai sunokusio avokado riekelėmis – jie suteiks patiekalui gaivumo, lengvumo, o taip pat papuoš dubenėlius. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų malta kalakutiena (arba vištienos, naudojau šlaunelių mėsą)
1 vienetas saldžiųjų bulvių (didelės arba 2 vidutinio dydžio)
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių (1 skardinės)
400 gramų konservuotų pomidorų (smulkintų)
250 mililitrų kalakutienos sultinys (naudojome 1 „Gallina Blanca“ sultinio kubelį)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai kokosų aliejaus (arba kitokio aliejaus ar sviesto)
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
1/4 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
1 vienetas lauro lapų
Patiekiant:
pagal skonį graikiško jogurto
pagal skonį avokadų
pagal poreikį kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Keptuvę įkaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies, ištirpinkite du šaukštus kokosų aliejaus. Sudėkite maltą kalakutieną ir kepkite, vis pamaišydami, kol mėsa subyrės į mažesnius gabalėlius ir apskrus.
2.
Sudėkite smulkintą svogūną, smulkiai kapotas česnakų skilteles ir pakepinkite dar kelias minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir rūkyta paprika.
3.
Supilkite smulkintus konservuotus pomidorus, suberkite nusunktas pupeles ir stambokais gabalėliais supjausytą saldžiąją bulvę. Supilkite sultinį ir įdėkite lauro lapelį. Išmaišykite, leiskite užvirti. Tuomet uždenkite keptuvę dangčiu ir sumažinkite ugnį iki silpnos. Leiskite lėtai virti, vis pamaišydami, apie 20-25 minutes, kol saldžiosios bulvės suminkštės.
4.
Patiekite su graikišku jogurtu ir gerai sunokusiais avokadais, papuoškite šviežių kalendrų kapeliais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital