Kalafiorų sriuba su lęšiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kalafiorų sriuba su lęšiais
Autorius apie receptą: Skani, aštri sriubytė su lengva rūgštele. Skani, aštri sriubytė su lengva rūgštele. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto žiedinių kopūstų
1 vienetas morkų (didesnės)
8 vienetai vyšninių pomidorų (arba 1 didelio, apytikriai)
7 vienetai pievagrybių (apytikriai)
1 vienetas svogūnų
2 saujelės raudonųjų lęšių (nedidelių)
pagal skonį žalumynų (smulkintų petražolių, svogūnų laiškų)
pagal skonį aitriųjų pipirų (smulkintų, tiks ir džiovinti)
pagal skonį citrinų sulčių
pagal poreikį vištienos sultinio (su druska, kiekis priklauso nuo norimo sriubos tirštumo)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką sutarkuoti. Svogūnus smulkiai supjaustyti. Pomidorus ir pievagrybius nedideliais gabaliukais.
2.
Keptuvėje su aliejumi trumpai apkepti morką. Sudėti svogūnus ir pievagrybius, apkepti 2-3 minutes. Sudėti pomidoriukus ir dar kelias minutes pakepti.
3.
Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedais.
4.
Sultinį užvirinti. Suberti lęšius, sudėti žiedinį kopūstą, apkeptas daržoves ir virti, kol lęšiai taps minkšti. Prieš virimo pabaigą įdėti smulkintų aitriųjų pipirų, įspausti citrinų sultis, suberti žalumynus, uždengti dangtį ir pavirti apie 1 min. Išvirusiai sriubai leisti šiek tiek pastovėti, kad susijungtų skoniai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital