Kalafiorų "karbonadai''

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kalafiorų "karbonadai''
Autorius apie receptą: Begaliniai puikus patiekalas, greitai pagaminamas, dar griečiau suvalgomas. Begaliniai puikus patiekalas, greitai pagaminamas, dar griečiau suvalgomas. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai kukurūzų miltų
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis prieskoninių žolelių
4 žiupsniai druskos
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai jogurto
2 krapų (smulkintų)
šiek tiek baziliko (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kalafiorą supjaustyti riekelėmis. Atsargiai nuplauti.
2.
Kiaušinį gerokai paplakti su prieskoniais ir druska. Galima dar beti juodųjų pipirų.
3.
Kitame indelyje sumaišyti miltus ir krakmolą.
4.
Kalafioro riekeles apvolioti miltų ir krakmolo mišinyje, tuomet kiaušinio plakinyje, tuomet vėl miltų mišinyje ir ant silpnos ugnies, uždengtoje keptuvėje su aliejumi, vartant, kepti, kol gražiai apskrus.
5.
Padažui sumaišyti majonezą, jogurtą, žalumynus.
6.
Valgyti skanu su padažu.
Patarimai:
Neturint kukurūzų miltų, puikiai tiks ir kvietiniai, tik su kukurūzų miltais kepsneliai man traškesni.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital