Kakaviniai virti varškėtukai su vyšnių įdaru

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kakaviniai virti varškėtukai su vyšnių įdaru
Kakaviniai virti varškėtukai su vyšnių įdaru
Kakaviniai virti varškėtukai su vyšnių įdaru
Kakaviniai virti varškėtukai su vyšnių įdaru
Autorius apie receptą: Net paprasčiausius visiems žinomus receptus galima paįvairinti ir patiekti kaip kažką naujo ir nematyto, reikia tik fantazijos. Mano "eksperimentiniai" pusryčiai. Net paprasčiausius visiems žinomus receptus galima paįvairinti ir patiekti kaip kažką naujo ir nematyto, reikia tik fantazijos. Mano "eksperimentiniai" pusryčiai. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų varškės 9%
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas kakavos
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis vanilės pastos
pagal poreikį konservuotų vyšnių sirupe
Apvoliojimui:
šiek tiek kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sutrinkite šakute kartu varškę, cukrų, vanilę bei kiaušinį. Berkite miltus ir kakavos miltelius. Užmaišykite tešlą.
2.
Dėkite po šaukštą tešlos, suplokite, dėkite vyšnią ir užlipdykite. Formuokite kamuoliukus. Kamuoliukus apvoliokite šiek tiek miltuose.
3.
Virkite varškėtukus pasūdytame vandenyje, kai iškils į viršų, sumažinkite kaitrą ir dar pavirkite kelias minutes.
4.
Tiekite su sutirštintu pienu, jogurtu arba vaniliniu padažu.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital