Kakaviniai kalėdiniai sausainiai

AUTORIUS:
Sveiki atradimai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kakaviniai kalėdiniai sausainiai
Kakaviniai kalėdiniai sausainiai
Kakaviniai kalėdiniai sausainiai
Autorius apie receptą: Puikiai tinka dovanoti ar vaišinti! Puikiai tinka dovanoti ar vaišinti! Sveiki atradimai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
375 gramai kvietinių miltų
150 gramų sviesto
120 gramų rudojo cukraus
3 šaukštai grietinėlės
3 šaukštai medaus
5 šaukšteliai prieskonių meduoliams
1 šaukštelis kakavos (tamsios)
1 šaukštelis malto imbiero
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą dėti sviestą, berti cukrų, pilti grietinėlę, berti kakavą, dėti medų, berti prieskonius meduoliams, imbierą, kakavą, išmaišyti ir kaitinti ant silpnos kaitros, kol ištirps.
2.
Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Miltų mišinį suberti į skystą masę ir viską išmaišyti, kol pasidarys minkšta, minkoma tešla.
3.
Paruoštą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
4.
Įkaitinti orkaitę iki 180 C laipsnių temperatūros, kaitinimo funkcija viršus+apačia, be vėjelio.
5.
Iš šaldytuvo išimti tešlą, rankomis formuoti mažus tešlos gabalėlius ir iškočioti. Tešlą kočioti kuo plonesnę, t. y., maždaug monetos plonumo. Tuomet išspausti norimas formeles.
6.
Sausainius kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 8-10 minučių. Stebėkite, nes kiekviena orkaitė kepa kiek skirtingai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital