Juodo šokolado ir cinamono triufeliai

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Juodo šokolado ir cinamono triufeliai
Autorius apie receptą: Nieko nėra skaniau ir niekas nesuteikia tiek laimės kaip šokolado gabalėlis. Pasigaminkite skaniausius triufelius ir pasimėgaukite jų skoniu. Nieko nėra skaniau ir niekas nesuteikia tiek laimės kaip šokolado gabalėlis. Pasigaminkite skaniausius triufelius ir pasimėgaukite jų skoniu. Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų juodojo šokolado (70%)
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
30 gramų lazdyno riešutų
5 šaukštai kakavos
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nedideliame puode sumaišykite grietinėlę, cinamoną, šokoladą. Šią masę kaitinkite virš garų vonelės (patogu įstatyti į didesnį puodą su vandeniu ant silpnos kaitros), nuolat maišykite, kol masė taps vientisa.
2.
Nedidelį dubenį patepkite sviestu, supilkite šokolado masę ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
3.
Atvėsusią masę uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4 val.
4.
Kai masė sukietės, rankomis suformuokite triufelius ir į jų vidų įspauskite po vieną riešutą. Suformuotus triufelius apvoliojame kakavoje, laikykite šaldytuve.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital