1. Persikinę želę (iš karto abi pakuotes) paruoškite kaip nurodyta ant pakelio, bet kuo mažesniame kiekyje vandens (man pakako 120 ml).
2. Tarkuotų moliūgų tyrę ,maišant, pavirkite apie 5 min. ir atvėsinkite.
3. Jogurtinę grietinę išmaišykite su vaniliniu cukrumi. Tiek į baltą, tiek į moliūginę masę supilkite ,vis maišant, po pusę želės.
4. Baltą sluoksnį pilkite į mažą torto formą, įdėkite į šaldytuvą ir palaukite, kol sustings.
5. Moliūginę masę laikykite kambario temperatūroje. Jei ims stingti, įstatykite į dubenį su šiltu vandeniu. Jei norite, kad moliūgų tyrė būtų saldesnė, įdėkite paprasto arba vanilinio cukraus.
6. Geltoną masę užliejus ant sustingusios baltos masės, vėl laikykite šaltai. Kai sustings, papuoškite.