Jogurtinis - moliūginis - želinis desertas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Jogurtinis - moliūginis - želinis desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 ml jogurtinės grietinės
400 ml moliūgo tyrės
2 želė, persikų skonio
1 v .š. vanilinio cukraus
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Persikinę želę (iš karto abi pakuotes) paruoškite kaip nurodyta ant pakelio, bet kuo mažesniame kiekyje vandens (man pakako 120 ml).

2. Tarkuotų moliūgų tyrę ,maišant, pavirkite apie 5 min. ir atvėsinkite.

3. Jogurtinę grietinę išmaišykite su vaniliniu cukrumi. Tiek į baltą, tiek į moliūginę masę supilkite ,vis maišant, po pusę želės.

4. Baltą sluoksnį pilkite į mažą torto formą, įdėkite į šaldytuvą ir palaukite, kol sustings.

5. Moliūginę masę laikykite kambario temperatūroje. Jei ims stingti, įstatykite į dubenį su šiltu vandeniu. Jei norite, kad moliūgų tyrė būtų saldesnė, įdėkite paprasto arba vanilinio cukraus.

6. Geltoną masę užliejus ant sustingusios baltos masės, vėl laikykite šaltai. Kai sustings, papuoškite.  

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital