Jogurtinis keksas su uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Jogurtinis keksas su uogomis
Autorius apie receptą: Labai paprastas ir labai skanus keksas. Labai paprastas ir labai skanus keksas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
270 gramų kvietinių miltų
250 gramų mėlynių
3 vienetai kiaušinių (M dydžio, kambario temperatūros)
160 gramų sviesto (minkšto)
150 gramų cukraus (apytikriai)
100 gramų jogurto, natūralaus (arba grietinės)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį dėti sviestą, berti cukrų, vanilę ir išplakti elektriniu plaktuvu.
2.
Į dubenį su išplaktu sviestu po vieną įmušti kiaušinius ir paplakti. Įmaišyti jogurtą, įsijoti miltus ir kepimo miltelius, išmaišyti.
3.
Nuplauti mėlynes ir gerai nusausinti, suberti į paruoštą masę ir atsargiai pamaišyti.
4.
Kekso formą (naudojau 30 cm ilgio) iškloti kepimo popieriumi, supilti paruoštą tešlą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 - 55 minutes. Norint patikrinti ar keksas iškepė, įsmeikite medinį pagaliuką ir ištraukite, jei keksas iškepęs, pagaliukas liks švarus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital