Balto šokolado keksiukai su maskarponės ir uogų kremu

AUTORIUS:
Aurimas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Balto šokolado keksiukai su maskarponės ir uogų kremu
Balto šokolado keksiukai su maskarponės ir uogų kremu
Balto šokolado keksiukai su maskarponės ir uogų kremu
Autorius apie receptą: Receptas paprastas, bet nepaprastas skoniu. Paragavęs, negali sustoti ir norisi dar ir dar, nes tavo burnoje vyksta tikra skonių simfonija. Receptas paprastas, bet nepaprastas skoniu. Paragavęs, negali sustoti ir norisi dar ir dar, nes tavo burnoje vyksta tikra skonių simfonija. Aurimas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų balto šokolado
100 gramų cukraus
100 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
80 mililitrų pieno
5 gramai kepimo miltelių
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų cukraus pudros
1 sauja gervuogių (trintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išplakame elektriniu plakikliu sviestą su cukrumi. Plakame apie 3 - 4 min., kol viskas gerai susimaišys.
2.
Išlydome šokoladą garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje, truputį atvėsiname ir supilame į sviesto masę, įmušame kiaušinius. Viską plakame apie 5 min.
3.
Supilame pieną, plakame 2 min., kol pienas susimaišys. Beriame miltus su kepimo milteliais ir paskutinį kartą viską plakame 3 - 4 min. Jeigu jaučiate, kad tešla per skysta, įdėkite daugiau miltų.
4.
Į keksiukų formeles dedame popierinius "sijonėlius" ir pripildome tešla maždaug pusę formelės.
5.
Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 min. Mediniu pagaliuku patikriname, ar iškepė - jei pagaliukas sausas, reiškia taip. Paliekame atvėsti.
6.
Kremui grietinėlę plakame iki standumo, apie 5 min. Sudedame maskarponės sūrį ir cukraus pudrą, plakam silpnu režimu apie 3 min. Sudedame trintas gervuoges ir viską sumaišome mentele.
7.
Kremą dedame į konditerinį maišelį ir išspaudžiame kepurėlę ant atvėsusių keksiukų. Jeigu tokio maišelio neturite, puikiai tiks ir šaukštas - tiesiog gražiai uždėti kremą!
AUTORIUS: Aurimas
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital