Jogurtinė Panna Cotta

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jogurtinė Panna Cotta
Autorius apie receptą: Liesesnis, bet ne ką mažiau skanus, deserto variantas. Recepto idėja iš Thehungrybites.com. Liesesnis, bet ne ką mažiau skanus, deserto variantas. Recepto idėja iš Thehungrybites.com. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų pieno
500 mililitrų graikiško jogurto
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai klevų sirupo (arba medaus pagal skonį)
1 šaukštas citrinų sulčių
2 šaukšteliai želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal skonį citrinos žievelės (tarkuotos)
pagal poreikį vaisių (mėgstamų)
pagal poreikį imbierinių sausainių (sutrupintų)
pagal poreikį uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilti keliais šaukštais pieno ir palikti 15 min., kad išbrinktų.
2.
Puode likusį pieną kaitinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kol jie ištirps.
3.
Nukelti puodą nuo ugnies, sudėti išbrinkusią želatiną, maišyti, kol ištirps.
4.
Graikišką jogurtą sumaišyti su žiupsneliu druskos, citrinos sultimis ir žievele. Per kelis kartus įmaišyti pieną su želatina. Pagardinti klevų sirupu.
5.
Išpilstyti į indelius ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
6.
Patiekiant uždėti sausainių trupinius, vaisius, uogas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital