Jautienos troškinys su raugintais kopūstais orkaitėje

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Jautienos troškinys su raugintais kopūstais orkaitėje
Jautienos troškinys su raugintais kopūstais orkaitėje
Jautienos troškinys su raugintais kopūstais orkaitėje
Autorius apie receptą: Šaltuoju sezonu taip norisi kažko šildančio, sezoniško ir lengvai pagaminamo – troškinti kopūstai su jautiena – tobulas patiekalas rudenį. Svarbiausia, išsirinkti Šaltuoju sezonu taip norisi kažko šildančio, sezoniško ir lengvai pagaminamo – troškinti kopūstai su jautiena – tobulas patiekalas rudenį. Svarbiausia, išsirinkti skanius raugintus kopūstus (arba užraugti patiems). Neriebi jautiena puikiai išsitroškins kartu su kopūstais, o jei ant viršaus uždėsite bulvių – mėgausitės nuostabiu klasikiniu trijų skonių deriniu. Iš nurodyto kiekio pavyks pamaitinti visą šeimyną. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas raugintų kopūstų
1 kilogramas bulvių
800 gramų jautienos (naudojome Krekenavos Grynuoliai)
2 vienetai svogūnų
1 stiklinė vandens
pagal skonį prieskonių mėsai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į kepimo indą sudėkite raugintus kopūstus.
2.
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
3.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir lengvai apkepkite svogūnus. Sudėkite ant kopūstų.
4.
Toje pačioje keptuvėje, didesnėje kaitroje keletą minučių apkepkite jautienos kubelius iš visų pusių – taip “užrakinsite” jautienos sultis viduje ir mėsa išliks sultinga. Apkepę sudėkite ant svogūnų.
5.
Į kepimo indą, kuriame jau sudėti kopūsto, svogūnų, jautienos sluoksniai, įpilkite stiklinę vandens, pabarstykite prieskoniais, druska. Uždenkite dangčiu. Jei neturite tinkamo indo su dangčiu, galite naudoti foliją.
6.
Troškinkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
7.
Bulves nuskuskite, supjaustykite ketvirčiais, ir sudėkite ant jautienos. Indą uždenkite ir troškinkite dar apie valandą.
8.
Pabaigoje nuimkite dangtį ir pakepkite 15 minučių, kol bulvės apskrus.
RECEPTO DRAUGAS: Krekenavos Grynuoliai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital