Jautienos didkepsnis pipirų ir žolelių apvalkale

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos didkepsnis pipirų ir žolelių apvalkale
Jautienos didkepsnis pipirų ir žolelių apvalkale
Jautienos didkepsnis pipirų ir žolelių apvalkale
Jautienos didkepsnis pipirų ir žolelių apvalkale
Autorius apie receptą: O pas mus jau pasiruošimas grilio sezonui, juk pavasaris už lango! O pas mus jau pasiruošimas grilio sezonui, juk pavasaris už lango! Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
440 gramų jautienos didkepsnių (2 vienetų)
pagal poreikį penkių pipirų mišinio
pagal poreikį česnako granulės
pagal poreikį svogūnų granulės
pagal poreikį provanso žolelių
pagal poreikį džiovintų krapų
pagal poreikį džiovintų petražolių
pagal poreikį maltos raudonosios paprikos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Visus prieskonius sugrūsti grūstuvėje, mėsa apipurkšti alyvuogių aliejumi ir gausiai apibarstyti prieskonių mišiniu, didkepsnius suvynioti į foliją ir leisti pasimarinuoti apie 20-30 min.
2.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 30-40 min.
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital