Jautienos antrekotas ir balta žuvis su pavasariškomis salotomis

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos antrekotas ir balta žuvis su pavasariškomis salotomis
Jautienos antrekotas ir balta žuvis su pavasariškomis salotomis
Jautienos antrekotas ir balta žuvis su pavasariškomis salotomis
Jautienos antrekotas ir balta žuvis su pavasariškomis salotomis
Autorius apie receptą: Greitas ir puikus patiekalas, o dar ir žavingai pateikiant kiekvieną prisėdusį prie stalo priversite maloniai nustebti. Ne tik puikus skonis, bet ir nuostabus aromatas. Greitas ir puikus patiekalas, o dar ir žavingai pateikiant kiekvieną prisėdusį prie stalo priversite maloniai nustebti. Ne tik puikus skonis, bet ir nuostabus aromatas. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas jautienos antrekoto
300 gramų žuvies (baltos, pvz., atlantinės menkės, pangasijos)
pagal poreikį sviesto
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
Salotoms:
1 sauja žalumynų
1 vienetas avokadų
1 vienetas mango vaisiaus
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šakelė vyšninių pomidorų
pagal poreikį pasifloros (džiovintų)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausiai paruošiame salotas: susmulkiname sunokusį mangą ir avokadą. Nuskiname žalumynus ir supjaustome pomidorus.
2.
Viską dedame į dubenį ir pagardiname smulkintomis džiovintomis pasiflorų uogomis, alyvuogių aliejumi, druska.
3.
Į įkaitintą keptuvę dedame jautienos antrekotą. Iš vienos ir kitos pusės kepame po 2 minutes. Iškepus mėsai, įsukame ją į foliją ir paliekame pailsėti, kol iškepsime žuvį.
4.
Žuvį dedame į keptuvę ir kepame kelias minutes su gabalėliu sviesto.
5.
Iškeptą mėsą ir žuvį pagardiname mėgstamais prieskoniais ir patiekiame su salotomis. Skanaus!
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital