Itališkos dešrelės

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Itališkos dešrelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 itališkos dešrelės
1 v. š. sviesto
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
100 g ryžių
100 ml balto vyno
500 ml vištienos sultinio
Petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešrą pakepti keptuvėje. Pridėti sviesto, petražoles, svogūną ir česnaką. Supilti vyną, ryžius ir sultinį. Troškinti kol ryžiai išbrinks.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital