Itališkas kriaušių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Itališkas kriaušių pyragas
Itališkas kriaušių pyragas
Itališkas kriaušių pyragas
Itališkas kriaušių pyragas
Itališkas kriaušių pyragas
Autorius apie receptą: Kol ruduo dar dovanoja pilnas pintines sodo gėrybių, metas kepti pyragą. Užtruksite gaminant apie 15 min + 45 – 50 min, kol pyragas keps. Recepto šaltinis: IG profilis „Lengva Kol ruduo dar dovanoja pilnas pintines sodo gėrybių, metas kepti pyragą. Užtruksite gaminant apie 15 min + 45 – 50 min, kol pyragas keps. Recepto šaltinis: IG profilis „Lengva virtuvė“ . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 ir 1/5 kilogramo kriaušių
240 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
220 gramų cukraus
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kriaušes nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome riekelėmis.
2.
Sviestą išplakame su cukrumi, kol masė pabals. Po 1 įmušame kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Įsijojame miltus su kepimo milteliais ir druska. Nutarkuojame citrinos žievelę, įspaudžiame jos sultis. Suberiame kriaušes. Masę gerai išmaišome. Tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo formą.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 – 50 min.
4.
Prieš tiekiant, pabarstome cukraus pudra ir skanaujame.
Patarimai:
Kepimo forma 26 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital