Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1.5 litro | jautienos sultinio (arba daržovių sultino) | |
400 gramų | konservuotų pomidorų | |
400 gramų | pomidorų padažo (naudojau Beatos virtuvė "Ponas italas" arba bet kokio kito natūralesnio ar tiesiog pomidorų tyrės) | |
100 gramų | makaronų (naudojau "Ditalini" arba bet kokių mažesnių) | |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | morkų (didesnės) | |
2 vienetai | salierų stiebų | |
2 saujos | špinatų (nebūtina) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (arba raudonėlio) | |
pagal skonį | petražolių | |
Kukuliams: | ||
500 gramų | maltos mėsos (naudojau perpus kiaulieną ir jautieną) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
80 mililitrų | sultinio (arba vandens) | |
40 gramų | džiūvėsėlių | |
40 gramų | kietojo sūrio (ar kitokio mėgiamo sūrio) | |
1 sauja | petražolių | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |