Imbieriniai blyneliai su medumi

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Imbieriniai blyneliai su medumi
Autorius apie receptą: Imbieriniai blyneliai su cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu... Tikriems blynų gurmanams... Receptas iš knygos "Vafliai, lietiniai, blyneliai" Aktėjos leidyklos Imbieriniai blyneliai su cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu... Tikriems blynų gurmanams... Receptas iš knygos "Vafliai, lietiniai, blyneliai" Aktėjos leidyklos Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 mililitrų pieno
125 gramai kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto cinamono
1/3 šaukštelio malto kardamono
1/3 šaukštelio maltų gvazdikėlių
1/3 šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį skysto medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo miltelius sumaišome su miltais.
2.
Kiaušinį išplakame su pienu, medumi, druska, cinamonu, kardamonu, imbierais bei gvazdikėliais.
3.
Nuolat maišant į kiaušinio masę po truputi beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską sujungiame į vientisą tešlą. Tešlą paliekame “pailsėti” apie 30min.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir kepame nedidelius blynelius ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių.
5.
Blynelius paskaniname medumi ir skanaujame.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital