Pavasariška žirnelių užtepėlė

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pavasariška žirnelių užtepėlė
Pavasariška žirnelių užtepėlė
Pavasariška žirnelių užtepėlė
Autorius apie receptą: Labai skani, aromatinga ir puikiai tinka prie šventinio užkandžių stalo. Labai skani, aromatinga ir puikiai tinka prie šventinio užkandžių stalo. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų konservuotų žirnelių (naudojau Globus)
300 gramų konservuotų avinžirnių (naudojau Globus)
1 vienetas citrinų sulčių
1 vienetas citrinų (tarkuotos žievelės)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį sezamų pastos tahini
pagal skonį mėtų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į maišytuvą beriame žirnelius ir avinžirnius.
2.
Įpilame alyvuogių aliejaus, įdedame kelis šaukštus sezamų pastos.
3.
Išspaudžiame citrinos sultis ir pagardiname druska bei pipirais. Sutriname iki vientisos masės.
4.
Pagardiname citrinos žievele, šviežios mėtos lapeliais ir ragaujame su skrudinta duona.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital