Pievagrybius gerai nuplaunam, mažiuku peiliuku išpjaunam kotą ir nupjaunam užsilenkusius kraštelius, kad daugiau tilptų įdaro.
Ant keptuvės pakepinam smulkiai pjaustytą svogūną, kai jau pasidaro stiklinis sudedam smulkiai pjaustytą vyniotinį ir nuimam nuo ugnies. Vyniotinio nereikia kepinti, jį sudėjau tik tam, kad pasidengtu plonu alyvuogių aliejaus sluoksniu.
Įberti druskos, pipirų, gerai viską išmaišyti ir pridėti į pievagrybius, kuriuos sudėtį į sardą išklota kepimo folija ar sviestiniu popierium.
Apibarstome tarkuotu sūriu ir kišame į įkaitintą orkaitę, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus.
P.S. galima į vidų dėti pjaustytus kotelius sumaišytus su svogūnais, sūriu ir pakepti, arba vietoj fermentinio sūrio naudoti feta ar mozzarella su česnaku, žodžiu įdaras pagal fantaziją ir skonį.