Įdaryti lietiniai su kiaušiniu

AUTORIUS:
Aurelija, Rožinis avokadas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Įdaryti lietiniai su kiaušiniu
Įdaryti lietiniai su kiaušiniu
Įdaryti lietiniai su kiaušiniu
Autorius apie receptą: Artėjant Užgavėnėms siūlau pasigaminti labai paprastą “patobulintų” lietinių variantą. Jeigu atsibodo į lietinius nuolatos vynioti varškę, laikas pabandyti juos Artėjant Užgavėnėms siūlau pasigaminti labai paprastą “patobulintų” lietinių variantą. Jeigu atsibodo į lietinius nuolatos vynioti varškę, laikas pabandyti juos sulankstyti ir ten patalpinti nesaldų įdarą! Labai gardžius lietinius galite pasigaminti iš CITY TASTE serijos prancūziško stiliaus blynelių mišinio. Ši produktų linija siūlo paragauti įvairių šalių ir miestų skonių. Pagaminti itin lengva - tereikia įpilti vandens ar aliejaus! (...daugiau) Aurelija, Rožinis avokadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
pagal skonį žalumynų (mėgstamų)
pagal skonį džiovintų petražolių
Tešlai:
1 vienetas blynų mišinio ("CityTaste" prancūziško stiliaus blyneliams)
800 mililitrų vandens
Įdarui:
10 vienetų kiaušinių
100 gramų parmezano sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Blynelius paruošti ir iškepti pagal pakuotės instrukcijas.
2.
Įkaitinti keptuvę ir išlydyti šiek tiek sviesto. Įmušti kiaušinį, sumažinti ugnį, užberti druskos, pipirų ir kepti kiaušinį, kol baltymas sutvirtės, o trynys liks šiek tiek skystas. Vienam blyneliui - vienas keptas kiaušinis.
3.
Iškepto lietinio centre užberti tarkuotą sūrį, dėti ant viršaus keptą kiaušinį. Užlankstyti lietinio blyno kraštus iš išorės link centro (neuždengiant kiaušinio trynio).
4.
Sulankstytą blyną grąžinti į keptuvę ir ant silpnos ugnies pakaitinti apie 3min, kol išsilydys sūris.
5.
Patiekti apibarsčius džiovintomis petražolėmis ir su norimais žalumynais.
Patarimai:
Vienai porcijai įdarui reikia 1 kiaušinio ir 10 gramų sūrio, tad atitinkamai didinkite kiekius arba mažinkite pagal tai, kiek tokių įdarytų blynelių norite.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Andželika
2023-02-25 11:10
Labai skanūs! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital