Gurmaniška alyvuogių užtepėlė

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Gurmaniška alyvuogių užtepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
 
2 v.š alyvuogių aliejaus
150 g žalių alyvuogių
2 skiltelių česnako
1 paprikos, raudonos, vidutinio dydžio
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Nusausintas alyvuoges suberiame į indą.
2.  Iš paprikos išimame sėklas ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
3. Nulupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į tą patį dubenėlį.
4. Tada viską susmulkiname  trintuvu iki vientisos masės.
5. Tepame ant paskrudinto batono.

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital