Grilyje kepta fokačija su alyvuogėmis

AUTORIUS:
Ruslanas Bolgovas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grilyje kepta fokačija su alyvuogėmis
Grilyje kepta fokačija su alyvuogėmis
Grilyje kepta fokačija su alyvuogėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų pieno
200 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų saulėje džiovintų pomidorų
60 gramų alyvuogių aliejaus
60 gramų alyvuogių
30 gramų cukraus
15 gramų druskos
7 gramai sausų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį su pienu suberiame cukrų, druską, mieles ir išmaišome.
2.
Į dubenį su pienu beriame miltus, maišome. Įpilame aliejaus ir gerai išmaišome tešlą.
3.
Dubenį su tešla uždengiame drėgnu rankšluosčiu ir paliekame kambario temperatūroje 30 - 60 minučių.
4.
Padalijame tešlą į 4 dalis, sudedame į aliejumi pateptą kepimo formą.
5.
Keptuvę ar kepimo formą, kurią galima naudoti grilyje, patepame aliejumi. Imame ketvirtadalį tešlos ir paskirstome per visą keptuvės plotį. Susmaigstome alyvuoges ir pomidorus.
6.
Į dubenį įmušame kiaušinius, išplakame. Patepame kiaušinio plakiniu paruoštą fokačiją. Dedame ant grilio grotelių, uždarome grilį ir kepame 15–20 min. 180–200 ºC temperatūroje.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital