Grikius paskrudinti, pagardinti sviestu, vėliau sukrėsti svogūnus ir maišyti 3 minutes. Supilti daržovių sultinį ir virti 15 minučių.
Faršui sumaišyti 3 šaukštus grietinėlės, petražoles ir kiaušinius su drungnais grikiais. Pagardinti druska, pipirais ir suformuoti 8 kukulius.
Grybus supjaustyti griežinėliais ir keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinti su sviestu, po to išgriebti. Keptuvėje likusius riebalus ir grybų sultis nugarinti, kol sumažės skysčio. Po to į keptuvę vėl sukrėsti grybus. Pagardinti pipirais ir druska.
Svogūnus ir laiškus supjaustyti, sumaišyti su grybais ir sudėti į kepimo indą. Ant viršaus sudėti kukulius, sukrėsti grietinėlę, sumaišytą su tarkuotu sūriu ir apkepti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)