Grietinėje troškintos voveraitės su svogūnų laiškais

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Grietinėje troškintos voveraitės su svogūnų laiškais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek svogūnų
800 gramų voveraičių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
5 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Voveraites gerai nuplaukite ir, didesnes supjaustę, dėkite į keptuvę su išsilydžiusiu sviestu. Kepinkite, kol išgaruos išsiskyrusios sultys, tuomet sumeskite smulkintus svogūnų laiškus, maišydami pakepinkite dar apie 10 min ir sudėkite grietinę, jos nepagailėdami. Pamaišykite ir, uždengę dangčiu, patroškinkite ant vidutinės ugnies apie min. Pabaigai sudėkite smulkintus krapus, paskaninkite maltais juodaisiais pipirais bei druska pagal skonį. Valgykite su virtomis bulvėmis bei šviežių daržovių garnyru.
Skanaus!
AUTORIUS: Inesa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Ištroškinti
Komentarai (6)
Antanas
2021-08-17 14:23
Lepeskas reikia ne pjaustyti, o plesti! Tada jos nesuira besitroskindamos, nes plesosi pagal skaidulas! ATSAKYTI
regina
2012-08-21 20:54
labai skanu as visada tai gaminu ATSAKYTI
Laura
2010-08-20 16:31
Gardu, kai viskas sviezia :super: :super2: tikrai skanu mmmm :) ATSAKYTI
:)
2010-07-10 11:04
:-( :-p ATSAKYTI
Meškėnė
2009-07-15 21:49
Voveeraites ja klesti miskuose, tad nesnauskit ;) ATSAKYTI
adomas
2009-07-15 15:39
nerealiai atrodo. Butinai pasieskosiu voveraiciu. Dar is darbo bulbikiu svieziu ir bus niam niam niam. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital