Autorius apie receptą:
Šaltuoju periodu mes dažnai valgome raugintus kopūstus, namuose visuomet jų turiu. Tai puikus garnyras prie mėsos patiekalų, o troškinti kopūstai, sriubos... kiek daug
Šaltuoju periodu mes dažnai valgome raugintus kopūstus, namuose visuomet jų turiu. Tai puikus garnyras prie mėsos patiekalų, o troškinti kopūstai, sriubos... kiek daug įvairių ir gardžių patiekalų galima su jais pagaminti. Šiandien noriu pasidalinti super greitu receptu su raugintais kopūstais ir silke. Sujungus šiuos du produktus galima pasigaminti gardžias salotos, kurios puikiai tiks su bulvėmis ar duonos riekele. Tai ką, rašau receptą, nors tiesą sakant nelabai čia yra ką apie jį rašyti.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų
raugintų kopūstų
(apytikriai)
150 galvų
silkių filė
(apytikriai)
1 vienetas
rausvųjų svogūnų
1 šlakelis
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį sudėti raugintus kopūstus.
2.
Silkių filė ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į dubenį su raugintais kopūstais, pagardinti aliejumi, išmaišyti.