Greiti tacos su traškia žuvimi

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Tacos su žuvų piršteliais
Tacos su žuvų piršteliais
Tacos su žuvų piršteliais
Autorius apie receptą: Šie tacos be galo greitai paruošiami, gaivūs ir skanutėliai. Puikiai tinka tiek kaip užkandis, tiek kaip patiekalas lengviems pietums ar vakarienei. Šie tacos be galo greitai paruošiami, gaivūs ir skanutėliai. Puikiai tinka tiek kaip užkandis, tiek kaip patiekalas lengviems pietums ar vakarienei. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai tortilijų (nedidelių)
5 vienetai žuvies pirštelių (naudojome ZIGMO Premium Selection žuvų file pirštelius)
3 vienetai pomidorų (didesnių)
0.5 vieneto geltonosios paprikos (arba raudonosios)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas avokadų
1 saujelė kalendros (arba petražolių)
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek ZIGMAS „Easy Fish“ PREMUM SELECTION žuvų filė piršteliai
Padažui:
150 gramų graikiško jogurto
1 šaukštelis persilado prieskonių (jei neturite, žr. patarimus)
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvies pirštelius dėkite į iki 240 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 12-14 minučių.
2.
Dubenyje sumaišykite kubeliais pjaustytus pomidorus ir papriką, smulkiai kapotus svogūnus ir smulkintą kalendrą. Įspauskite žaliosios citrinos sulčių, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite.
3.
Iškepusius žuvies pirštelius suplėšykite šakute į vidutinio stambumo gabalėlius (kaip parodyta video recepte).
4.
Tortilijas iš abiejų pusių pašildykite karštoje keptuvėje. Labai sukepti nereikia, tik kad lengvai pašiltų. Sudėkite į indelį vieną šalia kitos.
5.
Į kiekvieną tortiliją dėkite daržovių pagardo, tada - kubeliais pjaustyto avokado bei žuvų pirštelių gabaliukų.
6.
Pabarstykite smulkinta kalendra ir apšlakstykite jogurto padažu, kuriam tiesiog sumaišykite graikišką jogurtą su persilado prieskoniais, žaliosios citrinos sultimis ir šlakeliu vandens (iki norimo tirštumo).
7.
Iškart tiekite ir skanaukite!
Patarimai:
Paruoštus tacos valgykite iškart, nes stovėdami jie atvės ir suminkštės.
Jeigu pomidorai mėsingi, juos pjaustykite su sėklytėmis, kaip kad darėme mes video recepte, bet jeigu sultingesni - sėklytes išpjaukite, kad tacos būtų tvirtesni.
Jei neturite persilado prieskonių, vietoje jų lygiomis dalimis sumaišykite druską, džiovintas petražoles ir česnako miltelius.
RECEPTO DRAUGAS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital