Greiti sumuštiniai su sūrio užtepėle ir šprotais - be majonezo

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Greiti sumuštiniai su sūrio užtepėle ir šprotais - be majonezo
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paprasti, tačiau labai skanūs sumuštiniai, kurie puikiai tiks pusryčiams ar pietums prie skanios kavos ar arbatos. Jei norisi galima dėti ir kitas mėgstamas daržoves. Paprasti, tačiau labai skanūs sumuštiniai, kurie puikiai tiks pusryčiams ar pietums prie skanios kavos ar arbatos. Jei norisi galima dėti ir kitas mėgstamas daržoves. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 riekės duonos
100 gramų kreminio sūrio (arba lydyto sūrelio)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas agurkų (didesnio trumpavaisio arba 0.5 ilgavaisio)
50 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto, tinka fermentinis ar čederio)
1 skiltelė česnako (arba pagal skonį)
pagal poreikį šprotų
0.5 šaukštelio krienų (arba garstyčių)
1 žiupsnis džiovintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius sutarkuoti smulkia burokine tarka arba sutrinti šakute, įsausti česnako, dėti kreminį sūrį, krienus, berti sūrį ir gerai išmaišyti.
2.
Agurką supjaustyti griežinėliais.
3.
Duonos riekeles paskrudinti sausoje keptuvėje ar orkaitėje, kol duona taps traški. Palikti kelias minutes pravėsti.
4.
Ant duonos riekelių tepti kiaušinių užtepėlę, dėti po dvi riekeles agurkų ir po šprotą, pabarstyti džiovintomis petražolėmis, jei norisi, papuošti šviežiomis ar kitais žalumynais.
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital