Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai
morkų
(virtų, didelių)
2 vienetai
kiaušinių
1 vienetas
svogūnų
(nebūtina)
3 šaukštai
miltų
2 šaukštai
aliejaus
šiek tiek
prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkavau burokine tarka. Įmaišiau kiaušinį, smulkiai sutarkuotą mažą svogūno galvą, miltus ir prieskonius: druską ir maltus pipirus.
2.
Įkaitinau keptuvėje aliejų ir dėjau blynų masės. Vienas blynas iškepa iš maždaug 1 didelio arba 2 nedidelių šaukštų.
3.
Apkepiau blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai pagelto (kiekvieną blyno pusę kepiau apie 1,5 minutės ant mažo kaitrumo ugnies). Labai skanu su grietine.