Greitas vyniotinis su varškės kremu ir uogomis (be kepimo)

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vyniotinis su varškės kremu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitas vyniotinis su varškės kremu ir uogomis - greitai pagaminamas, tačiau reikės šiek tiek kantrybės, kol pastovės šaldytuve ir visi skoniai susijungs, bet laukti tikrai Greitas vyniotinis su varškės kremu ir uogomis - greitai pagaminamas, tačiau reikės šiek tiek kantrybės, kol pastovės šaldytuve ir visi skoniai susijungs, bet laukti tikrai verta. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų šokoladinių sausainių
100 gramų sviesto
2 šaukštai kakavos
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
Įdarui:
400 gramų varškės
100 gramų aviečių (arba braškių ar kitų uogų)
30 gramų kokoso drožlių
2 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sudėti į šaldymui skirtą maišelį ir sutrinti su kočėlu, jei turite, galima smulkinti elektriniu maisto smulkintuvu. Suberti į dubenį.
2.
Į dubenėlį dėti sviestą ir ištirpinti garų vonelėje, jei turite, galite trumpai pašildyti mikrobangų krosnelėje iki kol sviestas ištirps.
3.
Į dubenį su sausainiais supilti sviestą, berti kakavą ir viską gerai išmaišyti.
4.
Ant stalviršio patiesti maistinės plėvelės. Sudėti sausainių masę ir delnais išskirstyti į maždaug 1 cm storio stačiakampį.
5.
Kremui į dubenėlį dėti varškę, berti cukraus pudrą ir sutrinti elektriniu plaktuvu arba labai gerai sutrinti šakute. Suberti kokoso drožles ir permaišyti.
6.
Į indelį sudėti avietes ir šiek tiek patrinti šakute.
7.
Ant paruoštos sausainių masės dėti varškės masę ir paskirstyti per visą plotį, tuomet sudėti šiek tiek sutrintas avietes. Atsargiai, bet tvirtai susukti vyniotinį.
8.
Paruoštą vyniotinį įsukti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą bent 2 valandoms. Tuomet nuimti plėvelę, pabarstyti cukraus pudra, pjaustyti ir mėgautis.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital