Greitas vištienos troškinys orkaitėje su pievagrybiais ir sūriu

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vištienos troškinys orkaitėje su pievagrybiais ir sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kremiškas, švelnaus skonio ir labai labai skanus vištiena, pievagrybiais ir sūriu. Valgome su ryžiais, duonos riekele ar kuo tik sugalvosite! Kremiškas, švelnaus skonio ir labai labai skanus vištiena, pievagrybiais ir sūriu. Valgome su ryžiais, duonos riekele ar kuo tik sugalvosite! Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų vištienos filė
250 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
200 gramų pievagrybių
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepinti smulkiai sukapotą svogūną, kol suminkštės. Tuomet sudėti smulkintus pievagrybius, apkepinti kelias minutes, kol šiek tiek susileis. Palikti šiek tiek atvėsti.
2.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėti į kepimo formą (naudoju stiklinę), pabarstyti druska ir pipirais, sudėti pievagrybius su svogūnais, 200 gr tarkuoto sūrio, supilti grietinėlę ir išmaišyti.
3.
Likusį surį užbarstyti ant viršaus, pabarstyti paprika.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital