Greitas rabarbarų pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Greitas rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Greitas ir labai skanus pavasariu kvepiantis pyragas, kurį pagaminsite labai paprastai. Greitas ir labai skanus pavasariu kvepiantis pyragas, kurį pagaminsite labai paprastai. Živilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai rabarbarų
150 gramų miltų
100 gramų cukraus
75 gramai sviesto
2 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Rabarbarus nulupti ir susipjaustyti 1 cm gabaliukais.
2.
Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Įmušti kiaušinį bei du trynius ir dar paplakti visą masę. Supilti pieną ir išplakti. Miltus susimaišyti su kepimo milteliais, įsijoti į sviesto masę ir šaukštu ar šluotele išmaišyti. Tešla bus gana tiršta.
3.
Kepimo formą ar skardelę iškloti kepimo popieriumi, šonus ištepti trupučiu sviesto arba aliejaus. Pilti tešlą, išlyginti šaukštu ir sudėlioti rabarbarus. Aš dar paspaudžiau juos, kad bekepant neiškiltų į viršų. Pašauti į įkaitintą iki 180° C orkaitę ir kepti apie 30 minučių.
4.
Iškepusį ir pravėsusį pyragą galima dar pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Dalia
2017-06-03 17:49
labai geras ir skanus :) ATSAKYTI
Roma
2017-06-02 12:05
Labai patiko, valgem karsta su ledais ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital