Greitas moliūgų "plovas"

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Moliūgų plovas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puiki rudeniška pietų idėja be mėsos. Patiekiant galima pabarstyti moliūgų sėklomis, bet tikrai nebūtina. Jei norite sočiau, galima patiekti kaip garnyrą. Puiki rudeniška pietų idėja be mėsos. Patiekiant galima pabarstyti moliūgų sėklomis, bet tikrai nebūtina. Jei norite sočiau, galima patiekti kaip garnyrą. Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų vandens
250 gramų ryžių
200 gramų moliūgų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriųjų pipirų
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
1 sauja moliūgų sėklų (nebūtina)
1/4 šaukštelio maltos ciberžolės
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ryžius kelis akrtus perplauti, kol vanduo nebus baltas. Gerai nuvarvinti.
2.
Puode įkaitinti aliejų, apkepinti smulkintą česnaką, svogūną ir aitrųjį pipirą, vis pamaišant, apie 5 - 10 minučių.
3.
Moliūgą sudėti stambiais kubeliais. Sudėti į puodą ir pakepinti. Pagardinti prieskoniais, pakepinti apie 5 minutes.
4.
Sudėti ryžius, užpilti vandeniu. Uždengti dangčiu, sumažinti kaitrą ir troškinti apie 20 - 30 minučių, kol ryžiais sugers visą vandenį. Pabarstyti moliūgų sėklomis.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital