Autorius apie receptą:
Labai greitai pagaminamas sausaininis pyragėlis. Tikrai skanus!
Labai greitai pagaminamas sausaininis pyragėlis. Tikrai skanus!
Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų
saldžių krekerių "žuvytė"
400 gramų
karamelizuoto kondensuoto pieno
(ala Rududu)
180 gramų
sviesto
4 šaukštai
grietinės
2 šaukštai
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sviestą išlydyti kartu su "Rududu", sudėti grietinę, išmaišyti.
2.
Leisti masei pravėsti, o tada paplakti su išspaustos citrinos sultimis, galima patarkuoti citrinos žievelės.
3.
Visą paruoštą masę supilti ant krekerių ir gerai išmaišyti, sudėti į formą ir leisti palikti šaldytuve sustingti 1 - 2 valandas.
Labai skanus pyragas. Aš nededu grietinės ir citrinos, o jei sudėsi 50/50 sūrių krekerių, gaunasi dar įdomesnis skonis. Ir dar palaikau kambario temperatūroje valandą-dvi.
ATSAKYTI
Rasa
2017-05-14 15:25
Labai skanu,tik as perku krekerius su aguonom,tada dar toks traskesys kai valgai ir nededu grietines ir citrinos,bet reiks isbandyt
ATSAKYTI
Kristina
2017-04-15 14:49
O kiek pieno pilasi ir neparasyta kur ji pilti ir kada pilti i krekeriu pyraga
ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2017-04-15 18:29
Kristina, pieno šiam receptui nereikia, čia pavadinimas "karamelizuoto kondensuoto pieno" nusikėlė į antrą eilutę :)
ATSAKYTI