Greitas grietinėlės ir sūrio padažas - tobulas prie mėsos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Greitas grietinėlės ir sūrio padažas - tobulas prie mėsos
Autorius apie receptą: Puikiai tiks sunaudoti turimus maisto likučius ir pasiruošti nuostabaus skonio padažą prie mėgiamų mėsos patiekalų. Puikiai tiks sunaudoti turimus maisto likučius ir pasiruošti nuostabaus skonio padažą prie mėgiamų mėsos patiekalų. Ką šiandien valgom?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
2 šaukštai lydyto sūrelio (naudojau natūralaus skonio)
1 sauja fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 žiupsnis druskos
pagal skonį krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į prikaistuvį pilti grietinėlę, dėti lydytą sūrelį, berti sūrį, druską, smulkintus krapus, išmaišyti ir kaitinti ant silpnos kaitros nuolatos maišant iki kol ingredientai susijungs.
2.
Paruoštą padažą tiekti prie mėsos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital