Greitas cinamoninis rabarbarų pyragas

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greitas cinamoninis rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Naudojau 21 cm apvalią kepimo formą. Pavyksta labai skanus. Naudojau 21 cm apvalią kepimo formą. Pavyksta labai skanus. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
350 gramų rabarbarų
3 vienetai kiaušinių (didesnių)
130 gramų kvietinių miltų
120 gramų cukraus (+ 1 šaukšto)
50 mililitrų aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Rabarbarus nulupti ir smulkiai supjaustyti, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su rabarbarais berti cinamoną, 1 šaukštą cukraus ir gerai išmaišyti.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilinį cukrų ir druską, išplakti elektriniu plakikliu iki vientisos masės ir iki kol ši padidės kelis kartus ir taps tiršta.
4.
Į dubenį su paruošta kiaušinių mase pilti aliejų, išplakti. Per kelis kartus suberti miltus ir kepimo miltelius, atsargiai išmaišyti šaukštu, kad tešla nesukristų.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Supilti 2/3 tešlos į kepimo formą, sudėti rabarbarus ir supilti likusią 1/3 tešlos.
6.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių. Ar pyragas iškepęs tikrinti mediniu pagaliuku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital