Greitas braškinis sviestas

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Braškių sviestas
@Shutterstock
Braškių sviestas
Braškių sviestas
Autorius apie receptą: Saldūs sviestai Lietuvoje nėra labai populiarūs, o veltui! Nes tai tikrai puikus būdas pagardinti pusryčių skrebutį ar uždėti gabalėlį ant šiltų blynų, pertepti vaflius, Saldūs sviestai Lietuvoje nėra labai populiarūs, o veltui! Nes tai tikrai puikus būdas pagardinti pusryčių skrebutį ar uždėti gabalėlį ant šiltų blynų, pertepti vaflius, ar kaip tik sugalvosite! Dabar, kai gausu braškių, pats laikas išbandyti šį puikų receptą! (...daugiau) Virginija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
180 gramų sviesto
150 gramų braškių
40 gramų cukraus pudros (galima pakeisti medumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Braškes kruopščiai nuplauti, nuimti kotelius ir gerai nusausinti.
2.
Minkštą sviestą (kambario temperatūros) su cukraus pudra išplakti blenderiu ar virtuviniu kombainu.
3.
Kai sviestas ir cukraus pudra susijungs iki vientisumo, sudėti 2/3 braškių ir dar kartą lengvai pertinti.
4.
Likusias braškes supjaustyti kuo smulkiau (norimo dydžio gabalėliais) ir įmaišyti į sviestą.
5.
Sudėti į sandariai uždaromą indelį ar kepimo popieriuje formuoti pailgus volelius.
AUTORIUS: Virginija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis