Greitai marinuoti agurkėliai (12 valandų)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitai marinuoti agurkėliai (12 valandų)
Greitai marinuoti agurkėliai (12 valandų)
Greitai marinuoti agurkėliai (12 valandų)
Autorius apie receptą: Greitai marinuoti agurkėliai - ne tik greitai paruošiami, bet ir greitai dings nuo stalo. Šie agurkėliai pasižymi stipriu ir ryškiu skoniu. Receptas skirtas 3 l talpos stiklainiui. Greitai marinuoti agurkėliai - ne tik greitai paruošiami, bet ir greitai dings nuo stalo. Šie agurkėliai pasižymi stipriu ir ryškiu skoniu. Receptas skirtas 3 l talpos stiklainiui. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
pagal poreikį agurkų (mažų, traškių)
1 ir 1/5 litro vandens
250 mililitrų acto 9%
3 šaukštai cukraus
1.5 šaukštelio druskos
2 skiltelės česnako
5 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliais)
5 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
5 lapeliai lauro lapų
2 lapeliai juodųjų serbentų lapų
1 vienetas krapų žiedynų
1 vienetas krapų stiebų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Agurkus gerai nuplauti tekančiu vandeniu. Į stiklainį sudėti krapų žiedyną, stiebą, serbentų lapus ir česnaką ir dėti agurkus.
2.
Į puodą pilti vandenį, berti cukrų, druską, dėti juodųjų ir kvapiųjų pipirų žirnelius, lauro lapą ir užvirti. Tuomet pilti actą ir pavirti kelias minutes.
3.
Dar verdančiu marinatu užpilti agurkėlius ir uždengus dangtelį apsukti storu rankšluoščiu. Palikti atvėsti ir maždaug po 12 valandų galima skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital