Autorius apie receptą:
Puikiai tiks prie sūrio, blynelių ir kitų patiekalų! Greitai paruošiama.
Puikiai tiks prie sūrio, blynelių ir kitų patiekalų! Greitai paruošiama.
Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 kilogramas
obuolių
300 gramų
cukraus
1 vienetas
cinamono lazdelių
1 šaukštelis
vanilinio cukraus
pagal skonį
citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupau ir sutarkavau burokine tarka.
2.
Į puodą sudėjau obuolius, subėriau cukrų, įdėjau cinamono lazdelę.
3.
Vis pamaišant, viriau 20 min. Virimo eigoje įtarkavau citrinos žievelę, o baigiant virti, obuolienę pagardinau vaniliniu cukrumi.
4.
Dar karštą uogienę išpilsčiau į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Sandariai užsukau.