Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 litras | daržovių sultinio | |
300 gramų | krevečių (tinka tiek šviežios, tiek šaldytos, atitirpinti nebūtina) | |
250 mililitrų | kokosų pieno (naudojome „Santa Maria“) | |
2 vienetai | saldžiosios paprikos (naudojome geltoną ir raudoną) | |
250 gramų | pievagrybių | |
1 vienetas | brokolių (vidutinio dydžio) | |
2 šaukštai | raudonojo kario prieskonių mišinio (naudojome „Santa Maria“ Paneng Red Curry, galima keisti raudonojo kario pasta, žr. patarimus) | |
2 šaukštai | žuvies padažo (nebūtina, bet labai tinka) | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos) | |
3 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | kokosų aliejaus | |
Patiekiant: | ||
1 pakelis | kiaušininių makaronų (naudojome „Santa Maria“ Egg Noodles, bet tinka ir ryžių makaronai) | |
1 pundelis | kalendros | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų |