Autorius apie receptą:
Vasarą sodyboje geriame tik tokią arbatą. Ji labai kvapni ir labai skani, o svarbiausia, kad panaudosite augalo dalį, kurios paprastai nenaudojame niekur kitur, išskyrus
Vasarą sodyboje geriame tik tokią arbatą. Ji labai kvapni ir labai skani, o svarbiausia, kad panaudosite augalo dalį, kurios paprastai nenaudojame niekur kitur, išskyrus marinuojant daržoves. Paruošti ją labai paprasta, o ir nereikia pirkti tradicinės arbatos! Galima rinktis ir kitų augalų lapus, bet aš dalinuosi deriniu, kuris labiausiai patinka mūsų šeimai!
(...daugiau)(...mažiau)
Ieva
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 litras
vandens
1 saujelė
vyšnių lapų
1 saujelė
serbentų lapų
1 saujelė
mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Šviežius lapus krupščiai nuplauti, paspaudyti tarp delnų, kad išsiskirtų natūralūs aliejai, suplėšyti ir sudėti į arbatinuką.
2.
Vandenį užvirinti ir palikti kelias minutes atvėsti. Užpilti lapus, uždengti arbatinuką ir palikti pritraukti apie 10 minučių. Skanaus
Niekas nebandė, kodėl? Turbūt mėtos užgožia kitus skonius. Norėčiau ir aš kažką susigalvoti iš natralaus daikto, o ne juodos pesticidinės, bet va mėtoms alergiškas žmogus esu.
ATSAKYTI
Simona
2018-11-24 22:45
Mes tokią ruošiame, galima drąsiai ir be mėtų, bus kitoks skonis, bet skanu :) Tik mes ją iš šviežių, tiesiai nuo krūmo nuskintų lapų ruošiame, džiovinti nebandėm. Jei išbandysite, iš džiovintų, parašykite, kaip pavyko :)
ATSAKYTI