Greita pasukų duona su sėklomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greita pasukų duona su sėklomis
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama, labai skani duonelė su moliūgo sėklomis. Greitai paruošiama, labai skani duonelė su moliūgo sėklomis. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų raugintų pasukų (naudojau 3.25% arba kefyro)
230 gramų ruginių miltų
230 gramų kvietinių miltų
90 gramų kanapių sėklų (branduolių)
2 saujos moliūgų sėklų (kepintų)
3 šaukšteliai rudojo cukraus (galima keisti medumi arba visai nieko nedėti)
1 šaukštelis himalajų druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį suberiame ruginius miltus, kvietinius miltus, kanapių ir moliūgo sėklas, druską, kepimo miltelius ir rudąjį cukrų.
2.
Į dubenį su biriais produktais supilame kefyrą ir išmaišome maišytuvu.
3.
Supilame duonelės tešlą į kepimo indą, kuriame kepsime duonelę.
4.
Kepame įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių, tačiau laikas priklauso nuo orkaitės. Aš kepiau 50 minučių.
5.
Kai duona iškeps, ją atvėsiname ir laikome maišelyje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital