Gražuolė silkė pataluose

AUTORIUS:
Raimonda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Silkė pataluose
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kiek kitokia, puošnesnė silkė pataluose! Jeigu mėgstate, papildomai dar galima įdėti tarkuoto obuolio, bet aš nededu, nes nuo jo mano skoniui atsiranda kiek per daug skysčio. Kiek kitokia, puošnesnė silkė pataluose! Jeigu mėgstate, papildomai dar galima įdėti tarkuoto obuolio, bet aš nededu, nes nuo jo mano skoniui atsiranda kiek per daug skysčio. Beje, šį receptą galima pritaikyti ir Kūčioms, kaip aprašiau recepto pabaigoje. (...daugiau) Raimonda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai silkių filė
2 vienetai burokėlių (virtų)
2 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas morkų (virtų, didesnių)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
0.5 vieneto svogūnų
pagal skonį majonezo (arba kreminio sūrelio, maišyto su jogurtu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkės filė supjaustyti kubeliais ir iškloti formos dugną, ant viršaus dėti sluoksnį smulkintų svogūnų ir sluoksnį kubeliais pjaustytų bulvių. Viską aptepti plonu sluoksniu majonezo.
2.
Tuomet pradedant nuo krašto juostomis, kaip nuotraukoje, dėti trečdalį tarkuotų burokėlių, pusę tarkuotų kiaušinių, pusę tarkuotų morkų, vėl burokėlių, kiaušinių, morkų, burokėlių. Papuošti majonezu.
3.
Patiekiant mentele išimti taip, kad viena porcija būtų ir su burokėliais, ir su kiaušiniais, ir su morkomis
4.
Beje, šį skanėstą galima pritaikyti ir Kūčioms - tuomet tiesiog nedėkite kiaušinių, o įprastinį majonezą pakeiskite šiuo veganišku naminiu majonezu. O jeigu ruošite kitai progai, bet norite pagardinti kuo nors lengvesniu negu majonezas, tiesiog naudokite padažą iš graikiško jogurto, sumaišyto su pora šaukštelių aštresnių garstyčių (pvz. Dijon) ir šiek tiek druskos bei pipirų.
Patarimai:
Vietoje majonezo galite naudoti ir tepamą kreminį sūrelį. Tiesiog jį sumaišyktie su šiek tiek jogurto ir trupučiu aštresnių garstyčių (pvz. dijon).
AUTORIUS: Raimonda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
lol
2019-02-03 17:06
abejoju ar bus skanu :( ATSAKYTI
to lol
2019-02-03 17:07
visai pritariu ATSAKYTI
hello
2019-02-03 17:08
a ir nemanau kad skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital