Glazūruoti vištienos ketvirčiai orkaitėje

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Glazūruoti vištienos ketvirčiai orkaitėje
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas, taupus ir labai skanus patiekalas. Taip kepti galima ne tik ketvirčius, bet ir blauzdeles ar šlauneles. Nesudėtingai paruošiamas, taupus ir labai skanus patiekalas. Taip kepti galima ne tik ketvirčius, bet ir blauzdeles ar šlauneles. Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos ketvirčių
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
Glazūrai:
30 gramų sviesto
2 šaukštai medaus (arba rudo cukraus, ar klevų sirupo)
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ketvirčius kruopščiai nuplauti ir nusausinti.
2.
Česnaką smulkiai sukapoti, sumaišyti su druska, pipirais, paprikos milteliais. Šiuo mišiniu įtrinti vištieną. Palikti marinuotis bent valandą.
3.
Vištieną sudėti į kepimo formą.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, uždengtą folija, kol vištiena bus beveik iškepusi.
5.
Pasiruošti glazūrą: sojos padažą sumaišyti su tirpintu sviestu, citrinų sultimis ir medumi.
6.
Nuimti foliją, vištieną aplieti į indą subėgusiomis sultimis, aptepti glazūros mišiniu. Sumažinti kaitrą iki 170 C laipsnių ir kepti dar 15 - 20 minučių, kol vištiena apskrus.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital