Gervuogių ir kefyro desertas su kivių žele

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Gervuogių ir kefyro desertas su kivių žele
Gervuogių ir kefyro desertas su kivių žele
Gervuogių ir kefyro desertas su kivių žele
Autorius apie receptą: Greita pagaminti, labai skanu, sveika, gaivu. Greita pagaminti, labai skanu, sveika, gaivu. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kefyro
200 gramų gervuogių
200 gramų grietinėlės, liesos
40 gramų kivių želė (apytikriai, 0,5 pakelio)
2 šaukštai vanilinio cukraus
15 gramų želatinos
1 saujelė mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grietinėlę gerokai pašildyti ir joje ištirpinti želatiną, suberti ir vanilinį cukrų, sumaišyti. Palikti atvėsti.
2.
Kai atvėsta, sumaišyti su kefyru. Supilti į stiklines (aš jas paverčiau) ir palaikyti šaldytuve, kol sustings.
3.
Pagal instrukciją ant pakuotės pasiruošti kivių želę. Palikti atvėsti.
4.
Dėti į stiklines su sustingusia kefyro mase uogų, užlieti atvėsinta kivių žele. Palaikyti šaldytuve, kol sušals.
5.
Mėtomis dar galima papuošti. Gaivu per karščius!
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital