Gėlytės

AUTORIUS:
Vika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Gėlytės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto, kambario temperatūros
100 g cukraus
350 g miltų
1 kiaušinio
Šaldytų ar konservuotų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sviestą išplakite su cukrumi. Tada įmuškite kiaušinį ir įmaišykite miltus. Išplakite.

Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, konditeriniu švirkštu su specialiais antgaliai išspauskite gėlytes. Kiekvieno sausainio viduryje dėkite po uogą (tiks ir uogienė ar vaisiai).

Kepkite 200 °C tepmperatūros orkaitėje 20 - 30 minučių.

Paprasta ir labai skanu.

AUTORIUS: Vika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital