Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
silkės
1 vienetas
svogūnų
1 sauja
žemės riešutų
(lukštentų)
3 vienetai
kvapiųjų pipirų
(žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sausoje keptuvėje pakepinkite žemės riešutus iki auksinės spalvos. Iš keptuvės juos suberkite į lėkštelę. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepkite ant aliejaus. Įmeskite kelis pipirų grūdelius. Svogūnus kepkite iki skaidrumo arba iki vos pradės gelsti. Suberkite riešutus ir išmaišę leiskite atvėsti.
2.
Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais ir gražiai sudėkite į silkinę. Ant viršaus užpilkite atvėsusiu svogūnų riešutų mišiniu.