Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
180 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
100 gramų | graikiško jogurto | |
80 gramų | sviesto (labai šalto) | |
1.5 šaukšto | vandens (ledinio) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | prieskoninių žolelių | |
Įdarui: | ||
3 vienetai | kiaušinių (+ šiek tiek kiaušinio plakinio aptepimui) | |
180 gramų | konservuotų pomidorų (smulkintų) | |
100 gramų | šaldytų špinatų (atitirpintų) | |
70 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
50 gramų | rūkyto kumpio (arba virto) | |
40 gramų | fetos sūrio (arba varškės sūrio) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | juodųjų pipirų | |
1 šlakelis | aliejaus |